anitaorvokki

Demokratia Galluppien talutusnuorassa

Gallupit, mikäli niiden luotettavuus on validi, ohjailevat meitä polarisoituneeseen yhteiskuntaan. Kokoomuksen ja SDP:n ylivoimassa on itse asiassa kyse yhteisestä tavoitteesta väestön keskittämisestä keskuksiin. Ne mahdollistavat väestömäärän, joita yksityiset yrittäjät tarvitsevat omien voittojensa keräämiseen ja toisaalta vasemmistoajattelun mukaisen keskitetyn palveluja tarvitsevan joukon.

Puolueista keskustan, vihreiden, RKP:n ja sinisten pitäisi vahvasti nostaa esille tämä yhteiskuntakehityksen kahtiajako. Poliittisilla kuvioilla äänten kalasteluna järjestetyt mielenosoitukset ja lakot ovat keino, joilla todellisia tarkoitusperiä peitellään ja samalla toimitaan kansanvaltaista demokratiaa halveksien.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Pekka Iiskonmaki

''Demokratia Galluppien talutusnuorassa''

Ollaan rehellisiä. Suomen kansa on tyhmää. Sellaiset poliitikot kuin kansa.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Maaseutuelinkeinojen kehittämisessä pitäisi ottaa mukaan mm. vanhustenhoito. Nyt näyttää siltä, että toimivia vanhuspalveluyksiköitä siirretään kasvukeskuksiin vaikka on paljon ikäihmisiä, jotka mieluimmin asuisivat maaseutumaisessa ympäristössä. Green Care-aatteen soisi enenevässä määrin leviävän Suomeenkin.

Pekka Iiskonmaki

#2
Samoin asumistuella elävät sinne, jossa on tyhjiä asuntoja.

Toimituksen poiminnat