anitaorvokki

100-vuoden taival

 

1900-luvun alussa ei puhuttu aborteista! Äidin ja lapsen selviytyminen Venäjän vallan aikana oli kiinni siitä yhteisöstä missä avioton lapsi syntyi kuten oman isoäitinikin kohdalla oli tilanne! Yhteiskunta silloinkin tuki lasta ja äitiä. Kysyn miten voi olla, ettäitsenäisyytemme 100-vuotisen taipaleen jälkeen  yhteiskunta tarjoaa sosiaalisista syistä aborttia. Onko yhteiskuntajärjestyksemme  mennyt päälaelleen kun vasemmistopuolueet menevät mukaan tällaiseen juttuun! Eduskunta ei ainakaan tällä äänestyksellä anna kuvaa kehittyneestä ja kypsästä yhteiskunnasta!

Naisten tasa-arvosta ei ole meillä kysymys sillä Suomi on sentään "hyvinvointiyhteiskunta", jossa vastuuta kantavat muutkin kuin pelkästään odottava äiti!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ei puhuttu, sikiönlähdettäjät puoskaroivat, ja lehtolapset vietiin lehtoon. Emme kai sitä halua takaisin?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"... yhteiskunta tarjoaa sosiaalisista syistä aborttia."

Ei yhteiskunta sitä tarjoa. Lainsäädäntö vain mahdollistaa sen. Yleensä sosiaaliset syyt tässä tapauksessa tarkoittavat tuntematonta isää.

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Pekalla täysin härski kommentti! Pekka olet väärässä sillä sosiaaliset tapaukset varmaan harvemmin tarkoittavat tuntematonta isää!

Korholan teksti sisälsi juuri sen oikeistolaisen näkökulman, jossa syy on vain naisen. Vastuu on molemmilla niin naisella kuin miehelläkin!

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Anteeksi Juha puhui tuntemattomasta isästä ei Pekka!

Toimituksen poiminnat